Festival Gastronòmic Corpinnat

Els xefs cuinen a Torelló Viticultors

4t Festival Gastronòmic Corpinnat

Aquest estiu Torelló participa en el IV Festival Gastronòmic Corpinnat amb l’organització de 7 sopars a la masia familiar de Can Martí, oferides per diferents restaurants de reconegut prestigi de Barcelona.

El programa de cada sopar és el següent:

  • Visita al celler a les 20.00 h.

  • Sopar de les 21:00 h a les 00:00 h.

Els sopars es maridaran amb els corpinnats de llarga criança i vins de la casa.

Experiència no recomendada per a menors de 14 anys.

Camarasa

Dijous 27 de juny del 2024

Des del seu nou espai gastronòmic de la plaça Francesc Macià de Barcelona, el conegut Camarasa ens vindrà a cuinar al celler el dijous 27 de juny i ens oferirà una proposta centrada en el producte de qualitat.

Menú
PRE-RESERVA
Camarasa

Jiribilla

Dimarts 2 de juliol del 2024

jiribilla

Gerard Bellver del nou restaurant JIRIBILLA al barri de Sant Antoni de Barcelona, ens vindrà a cuinar al celler el dimarts 2 de juliol amb una proposta d’accent mexicà.

Menú
PRE-RESERVA

Carles Gaig

Dijous 4 de juliol del 2024

El prestigiós cuiner català Carles Gaig de Barcelona vindrà a cuinar al celler el dijous 4 de juliol i ens oferirà alta cuina tradicional catalana.

Menú
PRE-RESERVA
Carles Gaig

Bar Pinotxo

Dimarts 9 de juliol del 2024

Bar Pinotxo

Des del reconegut bar Pinotxo, ara en la seva nova ubicació al Mercat de Sant Antoni de Barcelona, la familia Bayén ens vindrà a cuinar al celler el dimarts 9 de juliol i ens oferirà cuina tradicional de mercat.

Menú
PRE-RESERVA

Mantequerias Pirenaicas

Dijous 11 de juliol del 2024

Des del mercat del Galvany de Barcelona, les conegudes Mantequerías Pirenaicas ens vindran a cuinar al celler el dijous 11 de juliol i ens oferiran diversos plats dels seus coneguts locals.

Menú
PRE-RESERVA
Mantequerías Pirenaicas

Teatro

Dilluns 15 de juliol del 2024

Teatro

El restaurant Teatro de Barcelona i el seu xef Oliver Peña ens vindrà a cuinar al celler el dilluns 15 de juliol amb una proposta vanguardista.

Menú
PRE-RESERVA

Alba Granados

Dimecres 17 de juliol del 2024

El concurregut restaurant Alba de l’Eixample de Barcelona ens vindrà a cuinar el dimecres 17 de juliol i ens oferirà una proposta basada en la cuina mediterrània.

Menú
PRE-RESERVA
Alba Granados