Publicado por: torello
Publicado el febrer 21 2023

Mas de la Torrevella: la masia y el vino.

Mas de la Torrevella

El Mas de la Torrevella es una de las dos masias medievales dentro de la Finca Can Martí que pertenece a la familia Torelló desde 1395 (s. XIV). Precisamente desde el Mas, al pie de las montañas de Ordal, se divisa la zona vinícola del Penedès. Y el vino Mas de la Torrevella, es un blanco ecológico y joven elaborado con uva Chardonnay de nuestra finca, vendimiada a mano en cajas de 25 kg, con notas de melón y piña madura, sápido y envolvente.

Ampolla Mas de la Torrevella DO Penedès
Botella Vino blanco Mas de la Torrevella DO Penedès

Mas de la Torrevella: la masia i el vi.

El Mas de la Torrevella és una de les dues masies medievals dins de la Finca Can Martí que pertany a la família Torelló des de 1395 (s. XIV). Precisament, des del Mas, al peu de les muntanyes d’Ordal, es pot veure tota la zona vitivinícola del Penedès. I el vi Mas de la Torrevella, és un blanc jove i ecològic, elaborat amb raïm de la varietat Chardonnay, de la nostra finca, veremat a mà en caixes de 25 kg, amb notes de meló i pinya madura, sàpid i envolvent.

Mas de la Torrevella: the country house and the wine.

The Mas de la Torrevella is one of the two medieval country houses on the Can Martí Estate which has belonged to the Torelló family since 1395 (14th century). Specifically, from the Mas, at the foot of the Ordal mountains, one can see the winegrowing area of the Penedès. And the Mas de la Torrevella wine is a young, ecological white made from Chardonnay grapes from our estate, harvested by hand in 25kg boxes, with notes of melon and ripe pineapple, savoury and captivating.