Publicado por: Claudia Satorre
Publicado el juny 29 2020

Certificació Corpinnat

Certificació vi escumós Corpinnat

A Torelló vam aconseguir la certificació de Bureau Veritas pel nostre compliment com a celler amb els compromisos i estricta reglamentació de Corpinnat

Imatge Certificació de Bureau Veritas de conformitat amb el manual d'ús Corpinnat

Abril 2020

Un any més Torelló aconseguim la certificació de Bureau Veritas, pel nostre compliment com a celler amb els compromisos i estricta reglamentació de Corpinnat.

Des de gener de 2019 Torelló va assumir la seva pertinença a aquesta marca col·lectiva de vins espumosos de qualitat del Penedès i des de llavors continuem treballant per a mantenir i millorar dia a dia la qualitat i imatge dels nostres escumosos i els dels nostres companys de Corpinnat. Perquè sentim que aquest no és un treball individual, sinó en equip.

Són temps en els quals mantenir uns estàndards de qualitat és difícil, però igualment important. Amb Corpinnat es van establir les bases del que avui dia és la reglamentació més estricta del món, quant a elaboració d’escumosos es refereix. La inspecció i avaluació de la reconeguda Bureau Veritas, certifica avui el compromís del nostre celler amb les bones pràctiques i la bona gestió:

Les nostres vinyes són ecològiques (inscrites al CCPAE). Realitzem la verema de manera manual. Vinyes pròpies – en la nostra finca Can Martí, majoritàriament de les varietats tradicionals del Penedès – i situades dins de la zona delimitada de Corpinnat – a Gelida, Alt Penedès-. Totalitat del vi escumós elaborat en el nostre celler, de principi a fi: vinificació, elaboració, embotellat i etiquetatge. Entre altres.

A Torelló ens vam comprometre amb un paisatge, unes terres, una història, unes varietats i unes maneres de fer. I avui aquest certificat prova que continuem complint amb el nostre compromís.

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top