Publicado por: Claudia Satorre
Publicado el agost 11 2021

Els sopars Corpinnat Gastronòmic, tot un èxit

Els sopars Corpinnat Gastronòmic, tot un èxit

Torelló rep a més de 360 comensals en la primera edició del festival 

Pati interior de la masia, durant un dels sopars

Juliol 2021

Als mesos de juny i juliol Torelló va participar en el primer festival Corpinnat Gastronòmic, cicle d’activitats en suport a l’hostaleria i per ajudar a dinamitzar les visites als cellers i al territori. Es van organitzar 9 sopars al pati de la masia familiar de Can Martí, de la mà de diferents restaurants de tot el territori català. Els diferents xefs i els seus equips van oferir sorprenents menús, maridats amb vins i escumosos de llarga criança de Torelló. Per a aconseguir una experiència el més completa possible, les jornades començaven amb una visita al celler i caves. A més, els sopars anaven acompanyats amb la música en directe d’un dj.

Els restaurants que hem tingut a Torelló Viticultors aquest 2021 han estat: Passadís del Pep, Sidrería La Muralla (Cambrils), Kauai (Gavà Mar), Mordisco (Barcelona), Syrah (Girona), Botafumeiro (Barcelona), Pinotxo – La Boqueria (Barcelona), Cal Ticus (Sant Sadurní), David Molina (Lleida).

A tots els sopars es va penjar el cartell d’aforament complet, aconseguint que més de 360 persones gaudissin de l’experiència a Torelló. Davant l’èxit d’aquesta primera edició, la família Torelló té intenció de continuar amb la iniciativa i convidar a altres cuiners i restaurants a venir al celler, en unes futures jornades.

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top