Publicado por: Xavi Aranda
Publicado el febrer 8 2024

Una Barcelona Wine Week molt completa

Equip Torelló a la Barcelona Wine Week 2024

Equip Torelló a la Barcelona Wine Week 2024

La Barcelona Wine Week va finalitzar el dimecres passat, i ja podem fer un balanç molt positiu. Hem atès al nostres estand a desenes de visitants de molts països d’origen, molts importadors del món del vi vinguts de diferents parts del món, distribuïdors espanyols, i com no, restaurants i vinoteques de Barcelona i d’arreu de Catalunya. Ha sigut una fira molt completa, de molta qualitat i molt fructífera.

La Barcelona Wine Week, de Barcelona al món

La Barcelona Wine Week (BWW) és un esdeveniment anual que se celebra a la ciutat de Barcelona, Catalunya, i que està dedicat al món del vi. Aquest esdeveniment té per objectiu principal promoure la cultura del vi, fomentar el coneixement sobre els diferents varietats i estils de vi, i oferir un espai de trobada entre professionals del sector vitivinícola, així com per aficionats i consumidors.

Durant la Barcelona Wine Week, es duen a terme diverses activitats com tastos de vins de diferents regions vinícoles, presentacions de cellers, tant nacionals com internacionals, conferències i taules rodones sobre temes rellevants per a la indústria del vi, i oportunitats de networking per als professionals del sector.

Properes fires de vi

A partir d’aquí, els nostres següents passos s’encaminen a més fires, com les següents:

  • La Spanish Wine Fair d’Oslo, on estarem amb els nostres amics.
  • La Wine Paris de la mà de la Guía Peñín, on ens podreu trobar al Hall 5.1, estand F025.
  • La Prowein de Düsseldorf, on ens podreu trobar al Hall 11, B50.