Publicado por: Claudia Satorre
Publicado el juny 29 2020

Meditació i mindfulness entre vinyes

Vols meditar entre vinyes a Torelló Viticultors?

Visita i tast de vins i escumosos Torelló a la Finca de Can Martí. Experiencia única en un ambient excepcional

Imatge de la finca Can Marti rodejada de vinyes

Juny 2020

El conegut celler especialitzat en vins i escumosos de llarga criança del Penedès realitzarà a partir d’aquest mes de juliol jornades de meditació i relaxació entre vinyes. Les sessions es duran a terme a la finca ecològica de Can Martí – propietat de Torelló des de 1395 – i busquen crear noves experiències de benestar personal, unint la pràctica meditativa, la natura i el vi.

Entre els objectius de les sessions de “meditació entre vinyes” estan el conèixer les principals causes de l’estrès i l’ansietat, educar l’atenció conscient, asserenar els pensaments i accedir a la tranquil·litat i el benestar mental i interior, mitjançant diferents entrenaments i pràctiques basades en la consciència plena o mindfulness.

Les jornades, que es faran de manera mensual, començaran a les 9 del matí i s’allargaran fins al migdia. Les sessions acabaran amb una visita al celler i caves subterrànies de Torelló. El colofó final es durà a terme amb el tast dels escumosos i vins més emblemàtics de la casa.

Amb aquesta iniciativa el celler pretén acostar a les persones els beneficis de la meditació amb el contacte amb la natura, l’ecologia i les percepcions sensorials que proporciona el vi, permetent als assistents relaxar-se en un entorn natural privilegiat com és el de les vinyes i boscos de la finca Can Martí.

Les persones interessades poden informar-se, veure el programa i apuntar-se accedint a l’enllaç (https://bit.ly/2N5xps3), via mail (maria@torello.es) o trucant al 93 891 07 93.

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top