Publicado por: Claudia Satorre
Publicado el març 10 2020

Els nostres vins a la guia Parker

Els vins Torelló, excepcionals segons Parker

La prestigiosa guia de vins Parker ha atorgat els seus punts als nostres vins.

Notes i puntuacions atorgades per la guia Parker als vins Torelló.

Setembre 2019

Fa uns dies van sortir publicades les puntuacions de la famosa guia de vins Parker. Considerada una de les més influents en el que a vins es refereix, aquesta publicació atorga els seus punts en funció de la qualitat del vi i de com aquest reflecteix la seva zona d’origen.

Així, l’influent crític de vins Robert Parker ha desenvolupat una escala de puntuacions on, a partir dels 80 punts, els vins es classifiquen de la següent manera: 80-89 Entre millor que la mitjana i molt bo; 90-95 Excepcional; 96-100 Extraordinari. Doncs bé, a més de sentir-nos d’entrada d’allò més agraïts perquè els nostres vins han estat tastats per en Luis Gutiérrez -responsable de The Wine Advocate (Robert Parker) per a Espanya-, hem aconseguit unes puntuacions que farien feliç a qualsevol celler.

Sis dels nostres escumosos han estat catalogats com a “excepcionals”: 95 punts per al Gran Torelló Grans Anyades 2010 (sortirà al mercat al gener del pròxim any), 94 punts per al Torelló Collection 2009 (també disponible a partir d’aquest gener vinent), 92 punts per al Torelló 225 i el Gran Torelló, 91+ per al Tradicional Brut Nature i 90 punts per al Torelló Special Edition. A més, nostre Corpinnat Finca Can Martí i el nostre vi blanc amb barrica Gran Crisalys, han rebut uns altres destacats 89 punts.

Del Gran Torelló Grans Anyades 2010 Gutiérrez destaca que es tracta d’un escumós “Súper fresc, amb fines bombolles integrades, és molt saborós, amb un final gairebé salat, de umami.” Per part seva, al Torelló Collection 2009, el crític de vins el descriu com a un escumós “complex i subtil, que desprèn notes fumades i de brioix, amb una textura cremosa i de gran finesa […] que té una destacada “complexitat i matisos”.

No podem estar més contents per les puntuacions obtingudes, i això ens fa seguir treballant per a continuar superant-nos.

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top