Publicado por: Claudia Satorre
Publicado el juny 29 2020

3D Finca Can Martí

Video 3D de la Finca Can Martí

Situa la Finca en el mapa, mostra el terreny i geografia, parla de la flora i fauna i mostra la formació i composició dels sòls

Març 2020

Fa temps que la tecnologia va arribar a casa nostra. A les vinyes, en la zona de premsat i al celler – en la nostra família, un dels impulsors de la modernització, ja va ser el nostre avi, Francesc Torelló Casanovas -. Però els avanços abasten diferents vessants i avui ens arriba en forma de vídeo. De vídeo 3D.

Fins ara, qui volia conèixer la nostra finca Can Martí podia fer-ho a través dels documents històrics (amb origen en 1395), entrant en la nostra pàgina web, venint a visitar-nos en persona o fins i tot a través dels nostres vins i escumosos. Avui presentem una forma més àmplia i profunda, que s’endinsa en la nostra finca de 135 hectàrees, mostrant-nos tot allò que la compon, d’una manera que fins avui no havíem vist mai.

Aquest vídeo 3D situa la finca en el mapa, ens mostra el terreny i geografia, delimita totes les nostres vinyes – classificant-les i diferenciant-les per varietats de raïm -, parla de les oliveres ecològiques, de la diferent fauna i flora que habita en aquest hàbitat i fins i tot ensenya la formació i composició dels nostres sòls.

Un ardu treball d’estudi sobre la finca, que queda ara resumit en poc més de quatre minuts. Esperem que us agradi!

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top